Cursus WordPress gevorderden

Een cursus WordPress voor mensen met speciale wensen.

Wanneer je al een tijdje met WordPress werkt, komen er wellicht nieuwe ideeën en wensen naar boven.
Om je op weg te helpen geef ik je alvast wat ideeën:

Wat dacht je van het opzetten van een online cursus m.b.v. WordPress?
Of het bezoekers van je website mogelijk maken om bijvoorbeeld je diensten te reserveren?
Of WordPress aan je social media koppelen, zodat je je WordPress berichten irect op socialmedia kunt plaatsen bijvoorbeeld?
Of een nieuwsbrief versturen via WordPress?

Aan het eind van de Cursus WordPress voor gevorderden weet je hoe je je wensen en ideeën daadwerkelijk kunt uitvoeren.

De cursus WordPress voor gevorderden is geschikt voor degene die al een tijdje met WordPress werken en met de basisbeginselen van WordPress bekend zijn.

Je  leert precies datgene wat jij wilt leren. Daarom betreft het een individuele cursus op maat. Op die manier kan ik tijdens de cursus jouw wensen en vragen de revue laten passeren.  Tijdens de cursus leer je o.a. welke specifieke plugins je voor jouw doeleinden kunt gebruiken. Na het installeren van deze plugin(‘s) gaan we uiteraard aan de slag met het instellen van deze plugins. Wederom afgestemd op jouw plan.

Voor diegene die nog niet zo met WordPress bekend zijn, is er een beginners cursus:
Basis cursus WordPress

Wil je een website meer naar je hand zetten en zelf een WordPress thema willen bouwen, dan kun je de cursus WordPress thema bouwen volgen:
cursus WordPress thema ontwikkelen

Mocht je overigens het idee hebben om een webshop te beginnen, dan is de cursus Cursus Webwinkel bouwen in WordPress meer geschikt:
cursus webwinkel bouwen m.b.v. WordPress

Welke onderwerpen kunnen er zoal tijdens de cursus WordPress gevorderden worden behandeld?

Naast het behandelen van de door jou aangedragen onderwerpen, heb je wellicht ook behoefte aan het verdiepen van je kennis van WordPress. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgend onderwerpen:

  • Hoe maak ik een backup?
  • Hoe beveilig ik mijn website?
  • Hoe voorkom ik spam mail (spam mail die je binnen krijgt via de formulieren op je website)?
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO) plugins?
  • Hoe koppel ik social media aan WordPress? Zodat je je WordPress berichten bijvoorbeeld direct op de door jou gebruikte social media kunt plaatsen.
  • Hoe verstuur ik een nieuwsbrief via WordPress? Wist je bijvoorbeeld dat je WordPress aan Mailchimp kunt koppelen? Zodat bezoekers van je website zich direct kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Na inschrijving staan de bezoekers meteen op de leden lijst van Mailchimp. Ook kun je bezoekers o.a. via Mailchimp laten weten dat je nieuwe berichten op je blog hebt geplaatst.
  • Hoe abonneer ik bezoekers van mijn website op berichten?
  • Hoe kan ik bezoekers laten reserveren voor bijvoorbeeld mijn werkzaamheden?
  • Of maak kennis met één van de vele andere "multitasking" mogelijkheden van WordPress, waardoor je WordPress voor je aan het werk kunt zetten.

Of wellicht wil je met een zogenaamde "pagebuilder" leren werken? Met een pagebuilder kun je ook de indeling en layout van de website naar je hand zetten. En dit alles zonder ook maar één letter code te hoeven schrijven.

Voordat de cursus WordPress gevorderden begint

Voordat de cursus begint kun je je wensen en ideeën doorgeven zodat ik daar tijdens de cursus op kan in spelen. Schroom dus niet om (liefst minimaal een week voordat de cursus begint, dan kan ik het e.a. nog voorbereiden) aan te geven wat je specifiek zou willen leren.

Cursus WordPress gevorderden: laptop met notities

Aanmelden Cursus WordPress gevorderden

Vul onderstaande gegevens in en klik op Aanmelden wanneer je je wilt aanmelden voor een cursus WordPress. Bellen kan natuurlijk ook.

Cursus info

Cursusduur

6 uur

Prijs cursus

325 euro (Incl. BTW)

Cursusvorm

De cursus wordt individueel aangeboden. Ook is het mogelijk om de cursus in een kleine groep, van maximaal 4 personen te volgen. Hierdoor is er tijd en ruimte voor persoonlijke uitleg.

Cursuslocatie

Op dit moment kun je de cursus op iedere locatie online volgen. De cursussen worden verder in diverse computercentra in b.v. Rotterdam of op (bedrijfs)locatie gegeven.

Cursus data

Omdat het cursussen op maat betreft, kunnen de cursussen op nader te overleggen tijdstippen gegeven worden.

Cursussen Wordpress, webdesign, fotobewerking in diverse locaties

Trainingen met persoonlijke aandacht. Ook Trainingen aan huis of incompany trainingen mogelijk. Afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Keuze tussen groepstrainingen / individuele traininingen of maatwerktrainingen.

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk.

Trainingen gaan altijd door, ook bij 1 cursist.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

Overzicht Cursus voorbeelden

website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
Elementor: website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp

Linda Rooij

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Flossie d’Hont

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Esther Janssen

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Bianca Wijnstekers-Handy

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler

naar top pagina