Berichten categorie Tips

Voorbeeld live weergave WordPress website op laptop ingelogde gebruiker

Begin vandaag met het bouwen van je eigen WordPress-website!

Intro WordPress website: Wil je een WordPress website bouwen maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, want vandaag ga ik je laten zien hoe je gemakkelijk je eigen WordPress-website kunt maken. Of je nu een beginnende blogger bent, een ondernemer die zijn online aanwezigheid wil …..

Begin vandaag met het bouwen van je eigen WordPress-website!
Web ontwikkeling: paden en gereedschappen/tools

Hosting voor je WordPress website

Welkom bij mijn blogbericht over hosting. Dit bericht is speciaal bedoelt voor degenen die willen beginnen met het opzetten van een (WordPress) website, maar niet weten waar ze moeten beginnen. In dit artikel duiken we in de wereld van domeinnamen, hosting, en hoe dit allemaal samenkomt met het populaire platform …..

Hosting voor je WordPress website
Openingsscherm WordPress dashboard

WordPress installatie gemakkelijk gemaakt: Automatische WordPress installatie in een handomdraai!

Vraag je je af hoe je je eigen website kunt opzetten zonder gedoe en technische frustraties? Dan heb ik goed nieuws voor je. Met de automatische installatie van WordPress is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je website online te zetten. In dit artikel laat ik je zien hoe …..

WordPress installatie gemakkelijk gemaakt: Automatische WordPress installatie in een handomdraai!
WP Maintenance Mode onderhoudsmodus plug-in

Instellen van een WordPress-website in onderhoudsmodus (maintenance mode)

In onderstaand artikel lees je meer over het Gebruik van de Onderhoudsmodus (maintenance mode) in WordPress Introductie onderhoudsmodus WordPress Als eigenaar van een WordPress-website wil je wellicht af en toe onderhoud of updates uitvoeren aan je site. Daarbij wil je dat bezoekers hiervan zo min mogelijk hinder ondervinden. In zo’n …..

Instellen van een WordPress-website in onderhoudsmodus (maintenance mode)
Laptop met WordPress symbool op scherm

Inloggen in WordPress

Inloggen in WordPress: Een Stapsgewijze Gids voor Beginners Als je nieuw bent in WordPress, is het belangrijk om te weten hoe je kunt inloggen op je website. Op die manier krijg je toegang kunt tot alle functies en mogelijkheden die WordPress te bieden heeft. In dit artikel leiden we je …..

Inloggen in WordPress
Overzicht thema's na filteren via gewenste opties thema

WordPress thema selecteren

Algemene eisen WordPress thema Kies een thema die bij je bedrijf past Kies een thema die bij de niche van je bedrijf past: een thema met het ontwerp en de mogelijkheden die jij voor je bedrijf nodig hebt. Denk bij het kiezen van een thema bijvoorbeeld aan het volgende: Als …..

WordPress thema selecteren
Under-construction-page onderhoudsmodus plug-in

WordPress plugins installeren

Wat zijn Plugins? Voor degene die het niet weten: plugins zijn kleine (extra) programmaatjes waarmee de mogelijkheden van WordPress kunnen worden uitgebreid.Er zijn voor WordPress diverse plugins beschikbaar, waarvan je soms zou willen, dat ze bij WordPress “ingebakken” zouden zijn. Gelukkig is het installeren van een plugin niet moeilijk zodat …..

WordPress plugins installeren
WordPress plugins installeren: overzicht WordPress plugins

Aanbevolen WordPress plugins

Hieronder heb ik een aantal wat mij betreft aanbevolen WordPress plugins opgesomd. Onder de aanbevolen WordPress plugins versta ik onmisbare, misschien wel noodzakelijke plugins. En waarschijnlijk niet onbelangrijk, de plugins zijn gratis te gebruiken. Al zijn voor sommige plugins wel betaalde versies beschikbaar met meer al dan niet professionele mogelijkheden. …..

Aanbevolen WordPress plugins

Verder zoeken op basis categorieën?

Cursussen Wordpress, webdesign, fotobewerking in diverse locaties

Trainingen met persoonlijke aandacht. Ook Trainingen aan huis of incompany trainingen mogelijk. Afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Keuze tussen groepstrainingen / individuele traininingen of maatwerktrainingen.

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk.

Trainingen gaan altijd door, ook bij 1 cursist.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

Overzicht Cursus voorbeelden

Hieronder vind je voorbeelden van websites. De voorbeelden laten zien, wat je na het volgen van een 2- of 3 daagse WordPress training kunt bereiken.

website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
Elementor: website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp

Linda Rooij

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Flossie d’Hont

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Esther Janssen

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Bianca Wijnstekers-Handy

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler